Fašnička povorka u Luki

fanik1
I ove godine se organizira Fašnička povorka u Luki 1.3.2014 s početkom u 9:00h. Maskirajte se i priključite povorci. Pročitajte plan puta i program…

 

fanik1

Nakon lanjske nezaboravne povorke i maskembala  u društvenom domu pozivamo vas da se 01.03.2014. pretvorite u nešto ili nekoga po vlastitoj želji i sudjelujte u Fašničkoj povorci.

Prikupljena sredstva donirati će se i ove godine OŠ Luka kako bi naša djeca provela što kvalitetnije svoje školske dane. Sa prikupljenim sredstvima od prošlogodišnje povorke upravo se uređuje dječje igralište ispred OŠ Luka.

 


Plan i raspored događanja:

Polazak u 9:00 iz centra Luke. Vozimo se bez stajanja do Ribiča, tamo se zadržavamo 30 minuta.

Krećemo prema restoranu Se-Mi, tamo se zadržavamo 30 minuta.

Krećemo Zagorskom cestom kroz Žejince.

U centru Luke oko 13:00 sati imamo pauzu od 30 minuta,

Te nastavljamo s povorkom prema Pođunđeku, te cestom Dubravka Ožegovića sve do Branka Masnjaka, te stajemo u Dva potoka sa pauzom od 15 minuta.

Vraćamo se istim putem do ulice Nikole Halpera sve do ulice Herendići, tamo se okrećemo, vraćamo na cestu Dubravka Ožegovića, te ulazimo u ulicu Krajska Ves sve do Andrije Majdaka, te se vraćamo u centar Luke u Dom kulture, gdje u 19:00 sati počinje FAŠNIČKA FEŠTA.

Spaljivanje fašnika, izbor najljepših maski za djecu i odrasle (ukupno 6 nagrada)

Dođite i počastite se srnećim gulašom.

 

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content