Dječji vrtić SMOKVICA u Luki

logosmokvica1

Nakon provedenog natječaja za organiziranje rada dječjeg vrtića na području Općine Luka sklopljen je Ugovor na 5 g. s Dječjim vrtića Smokvica

logosmokvica

DJEČJI VRTIĆ SMOKVICA

NOVI PRUŽATELJ USLUGE PREDŠKOLSKOG ODGOJA NA PODRUČJU OPĆINE LUKA

Nakon provedenog Javnog poziva (natječaja) za organiziranje rada dječjeg vrtića na području Općine Luka dana 10.9.2014. sklopljen je Ugovor o zakupu poslovnog prostora i Ugovora o pružanju usluga predškolskog odgoja i obrazovanja na razdoblje od 5 godina s Dječjim vrtića Smokvica iz Pojatna.

Dječji vrtić Smokvica djeluje od 2005. godine i uz redoviti 10-satni program predškolskog odgoja i obrazovanja za djecu od 1 do 7 godina provodi i posebne programe ranog učenja engleskog i njemačkog jezika te sportski program u vrtiću i izvan njega. Redoviti program obogaćen je integriranim programima: likovni, dramsko-scenski, ekološki, njegovanje tradicije i folklora, inkluzivni program za darovitu djecu i djecu s lakšim teškoćama u razvoju te priprema za školu djece uključene u redovite programe.

Dječji vrtić Smokvica provoditi će u Luki i Malu školu u skladu s novim preporukama Ministarstava znanosti obrazovanja i sporta.

Kvalitetu provedbe svih programa uz motivirane i educirane odgajatelje garantira i stručni tim vrtića koji sačinjavaju: stalni stručni suradnik pedagog, zdravstvena voditeljica vrtića i vanjski stručni suradnici logoped i psiholog.

U želji da se što veći broj djece s područja Općine Luka uključi u neki oblik organiziranog predškolskog odgoja i obrazovanja Dječji vrtić Smokvica je odlučio ponuditi osim cjelodnevnog i poludnevni redoviti program u trajanju od 5 sati. Ako se ukaže potreba i organizacijski bude moguće provesti, ponuditi će se i kraći program u trajanju od 3 sata.

Za kvalitetnu provedbu svih programa u vrtiću nužna je suradnja svih sudionika: djelatnika vrtića koji pružaju uslugu, roditelja korisnika usluge i Općine Luka koja subvencionira provedbu tih programa. Stoga ćemo organizirati zajednički roditeljski sastanak za sve roditelje predškolske djece s područja Općine Luka: roditelje djece koja već polaze vrtić, roditelje koji planiraju ili razmišljaju o upisu djece u vrtić i roditelje djece koji su obveznici Male škole. Pozivamo i roditelje koji nisu s područja Luke, a trebaju mjesto u vrtiću da nam se pridruže.

Roditeljski sastanak će se održati u utorak 23.9.2014. u 18:00 sati u Društvenom domu Luka.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content