Predstavljamo Biciklistički klub Storm iz Luke

Sportski život u općini Luka bogatiji je za novi Biciklistički klub Storm koji je osnovan u jesen prošle godine. Prošli tjedan održana je 3. sjednica Skupštine kluba u našem društvenom domu uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Uz većinu članova, kojih je već 25, sjednici su nazočili i predstavnici Općine Luka Zamjenica Načelnika Valentina Postružin i Predsjednik Općinskog vijeća Željko Kostanjčar, predsjednici ostalih sportskih klubova na području općine predsjednik NK Mladost Luka Tomislav Ferenčak, predsjednik taekwondo kluba Zdravko Pičikin te predsjednik udruge FFVAL Mladen Božić.

Uz ostale točke dnevnog reda na sjednici Skupštine predstavljen je novi vizualni identitet kluba, logo i dres kluba. Predsjednik kluba, Damir Šipek, predstavio je plan i program rada kluba u 2021. godini.

Na kraju riječi podrške radu kluba uputila je zamjenica Načelnika Valentina Postružin i naglasila kako je ovo jedno ugodno osvježenje u sportskom životu na području općine Luka za sve mještane koji uz nogomet i taekwondo sada imaju mogućnost baviti se i biciklizmom.

Iako su mladi klub, okupljaju već mnoštvo iskusnih članova u sportskom biciklizmu koji su već u ovoj godino odvozili više od 14.000 km iako još nije počela prava biciklistička sezona. Uz sportski dio kluba u kojem se razvijaju želja im je pridobiti što više rekreativaca i djece kako bi njihovi članovi doživjeli jedan novi oblik rekreacije u prirodi, upoznali mjesta na malo drugačiji način te naučili ponešto o samim biciklima ali i o biciklizmu kao sportu općenito.

Pozivaju vas da ih bolje upoznate web stranice www.bkstorm.hr preko koje se možete i učlaniti u klub.

Ukratko o samom klubu i planu rada možete se upoznati u emisiji Zicer kojeg je emitirala TV Zapad u svojem programu

 

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content