BESPLATNO I VERIFICIRANO USAVRŠAVANJE ZA NEZAPOSLENE OSOBE

EDUKA – Centar lokalnog razvoja u sklopu projekta JobCollege Sava poziva sve nezaposlene žene s područja gradova Jastrebarskog, Samobora i Zaprešića te općina Brdovec, Dubravica, Klinča Sela, Luka, Marija Gorica, Pušća i Stupnik i ostalih područja Zagrebačke županije da sudjeluju na besplatnim poludnevnim edukacijama koje će se održati u razdoblju od ožujka do travnja 2019. u prostoru Udruženja obrtnika Jastrebarsko (Smičiklasova ulica 3).

Datumi i teme radionica:

4.            Postavljanje ciljeva // 28.03.2019.

5.            Donošenje odluka // 29.03.2019.

6.            Organiziranje zajednice // 02.04.2019.

7.            Od ideje do projekta // 03.04.2019

Svi zainteresirani trebaju se prijaviti najkasnije do 27. ožujka 2019. na mail: eduka@eduka.hr” target=”_blank”>eduka@eduka.hr ili na broj telefona 01/6288 319 .

Nakon sudjelovanja na motivacijsko-edukacijskim radionicama, sudionice imaju mogućnost uključiti se u programe obrazovanja za tražena zanimanja na tržištu rada (ECDL operater, knjigovođa, dadilja, radnik u otpremi robe (m/ž) te razviti znanja i vještine potrebne za aktivno traženje zaposlenja kroz Klubove za zapošljavanje.

JobCollege SAVA projekt je udruge Eduka – centar lokalnog razvoja koji provodi  u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, LAG-om SAVA, udrugom ODRAZ te Gradom Jastrebarsko i Gradom Zaprešićem.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content