I dalje besplatni udžbenici u Luki

bespludbe

Uspješno je završila još jedna podjela besplatnih udžbenika učenicima osnovnih škola. Naime, u mjesecu lipnju, po završetku školske godine 2016./2017. učenici Osnovne škole Luka vratili su udžbenike koji su im bili posuđeni. Općinski načelnik donio je Pravilnik, …

 Uspješno je završila još jedna podjela besplatnih udžbenika učenicima osnovnih škola. Naime, u mjesecu lipnju, po završetku školske godine 2016./2017. učenici Osnovne škole Luka vratili su udžbenike koji su im bili posuđeni. Općinski načelnik donio je Pravilnik, prema kojem su, učenicima Osnovne škole Luka bili osigurani besplatni udžbenici i za školsku godinu 2017./2018., na način da su se učenicima podijelili udžbenici korišteni prošle školske godine, a kompleti su se, po potrebi, dopunili nabavom novih udžbenika, prema popisima koje je Osnovna škola Luka dostavila općini. Valja spomenuti kako je Općinskom vijeću predloženo donošenje odluke, kojom su se financirali udžbenici i djeci koja imaju prebivalište na području Općine Luka, a pohađaju druge škole.

 

bespludbe

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content