Asfaltirana ulica Kozjak

kozjakasf mala

Sukladno objavljenim rezultatima natječaja, Općina je s osvojenim sredstvima u visini od 210.000, 00 kn započela s asfaltiranjem ulica prijavljenih na natječaj.

Općina Luka u lipnju 2015. godine prijavila se na javni poziv Zagrebačke županije, Upravnom odjelu za promet i komunalnu infrastrukturu za asfaltiranje ulica na svom području.

Sukladno objavljenim rezultatima natječaja, Općina je s osvojenim sredstvima u visini od 210.000, 00 kn započela s asfaltiranjem ulica prijavljenih na natječaj, zajedno sa svojim znatno većim uloženim sredstvima u visini od 549.000,00 kn.

Zahvaljujući lijepom vremenu, kao i velikom trudu uloženom tijekom samih radova, asfaltirana je ulica Kozjak, a zadovoljni rezultatima samih radova, mještani ulice proveselili su se uz živu glazbu, domaću hranu i piće.

Radi osiguravanja što kvalitetnijih i boljih životnih uvjeta svojih mještana, Općina Luka intenzivno ulaže u izgradnju svoje prometne infrastrukture u skladu sa svojim financijskim mogućnostima. Zahvaljujući podršci Zagrebačke županije, kao i osvojenim natječajima, na koje se redovito prijavljujemo, nastojat ćemo što više pridonijeti ovom cilju.

Zahvaljujemo se svim mještanima na iskazanom strpljenju tijekom samih radova i veselimo se ostvarenju novih sličnih projekta kojima pridonosimo ruralnom razvoju našeg malog mjesta.

 

{AdmirorGallery}kozjakasf{/AdmirorGallery}

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content