Akcija spašavanja rode

rodaspas

U četvrtak 9.7.2015.g. na dojavu gosp. M. Šimunjaka o nesretnom slučaju pada mlade rode iz gnijezda u Pođunđeku, u suradnji s načelnikom D. Kraljem, mlada roda je vraćena u svoje gnijezdo.

U četvrtak 9.srpnja 2015. na dojavu gosp. M. Šimunjaka o nesretnom slučaju pada mlade rode iz gnijezda u Pođunđeku, u suradnji s načelnikom D. Kraljem, mlada roda je vraćena u svoje gnijezdo. 

Na sreću prilikom pada mlada roda nije bila ozlijeđena, a privremeni smještaj dok se organizirala akcija vraćanja rode u gnijezdo, osigurala je obitelj Šimunjak.

Zahvaljujući brzoj i zajedničkoj reakciji sama akcija spašavanja je bila vrlo uspješna, a već danas rodu možete vidjeti u gnijezdu. Ovom prilikom još jednom zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj hvalevrijednoj akciji spašavanja i pozivam da i ubuduće ovako dobro surađujemo!

Općinski načelnik

Galerija slika sa akcije spašavanja male rode

 

{AdmirorGallery}roda2015{/AdmirorGallery}

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content