21. športski susreti Umirovljenika

Zajednica udruga umirovljenika Zagrebačke županije u Bedenici organizirala je 21. sportske susrete umirovljenika. Na susretu je sudjelovala i naša Udruga umirovljenika.

 

 

21. športski susreti ZUUZZ – Bedenica 2015.

Zajednica udruga umirovljenika Zagrebačke županije početkom lipnja 2015. godine u Bedenici organizirala je 21. sportske susrete umirovljenika. Sudjelovalo je gotovo 1200 osoba treće životne dobi iz 27 umirovljeničkih udruga.

Susrete je otvorio župan Stjepan Kožić, rekavši da se veseli vidjeti ljude vedra srca. „Županija ulaže maksimum napora da pomogne vama i onima koji trebaju stvoriti novu vrijednost, da svima nama bude bolje. Dok sam župan bit će tako!”, rekao je župan Kožić.

Josip Kovačić, predsjednik Matice umirovljenika Hrvatske, okupljenima je poručio da mogu biti sretni što žive u Zagrebačkoj županiji jer „Ni jedna županija u RH ne vodi  brigu o umirovljeničkim udrugama kao vaša županija”.

Natjecalo se u igranju bele, pikadu, šahu, streljaštvu i potezanju užeta. Sve se odvijalo u organizaciji Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije i Udruge umirovljenika Općine Bedenica. Sudionicima sportskih susreta riječi pozdrava uputili su i načelnik Bedenice Slavko Cvrlja, predsjednica udruge umirovljenika ove općine Dragica Picek i Rudolf Benček, počasni predsjednik Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije.

Dan nakon sportskih susreta, također u Bedenici, održan je susret pjevačkih zborova i glazbenih sastava umirovljenika. Sudjelovalo je ukupno 17 umirovljeničkih udruga.

Na susretu je sudjelovala i naša Udruga umirovljenika pod vodstvom predsjednika udruge gospodina Drageca Hlada s geslom: “Važno je sudjelovati!”

Ovim putem čestitamo našim umirovljenicima na postignutim rezultatima, a ponajviše pozdravljamo njihovu volju za sudjelovanjem na ovako lijepom događaju.

Pogledajte galeriju slika

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content