19. gospodarski sajam u Zaprešiću

I ove godine Općina Luka je predstavila svoje gospodarstvenike na 19. Međunarodnom gospodarskom sajmu u Zaprešiću. Sajam gospodarstva je okupio dosad najveći broj izlagača- više od 250 njih iz Zaprešića, zaprešićkog kraja, županije i susjedne Slovenije…

I ove godine Općina Luka je predstavila svoje gospodarstvenike na 19. Međunarodnom gospodarskom sajmu u Zaprešiću. Sajam gospodarstva je okupio dosad najveći broj izlagača- više od 250 njih iz Zaprešića, zaprešićkog kraja, županije i susjedne Slovenije. Sajam je otvorila pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ana Mandac. Otvorenju je i ove godine prisustvovao župan Zagrebačke županije koji je posjetio i štand Općine Luka. Kroz tri dana održavanja, ovaj već tradicionalni sajam, osim samostalnih poduzetnika i obrtnika, ugostio je i brojna udruženja i zadruge. Zahvaljujemo se svim posjetiteljima koji su posjetili naš štand te svim našim izlagačima.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content