Gospodar. sajam u Zaprešiću

gospluka2015

Pozivaju se gospodarstvenici na bilo koji oblik suradnje koji će doprinijeti boljoj promociji gospodarstvenika ili promociji naše Općine Luka na 17. sajmu gospodarstva u Zaprešiću…

Ove godine u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić, Grada Zaprešića održat će se 17. SAJAM GOSPODARSTVA . Udruženje obrtnika Zaprešić poziva gospodarstvenike da na istom sudjeluju izlažući svoje proizvode i nudeći usluge. Sajam će se i ove godine održati u Srednjoj školi «Ban Josip Jelačić» u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1, u sportskoj dvorani.

Pozivaju se gospodarstvenici da predlože bilo koji oblik suradnje Općini Luka koji će doprinijeti boljoj promociji gospodarstvenika, a time i kvalitetnijoj promociji naše Općine. Naknadno ćemo Vas obavijestiti o samom postupku prijave, a za sada Vas molimo da iskažete interes za sudjelovanjem pozivom u Jedinstveni upravni odjel Općine Luka radi sastavljanja popisa sudionika sajma.

Sajam će se održavati od 16. do 18. listopada 2015. godine, dok svečano otvorenje Sajma biti će 16. listopada 2015. godine (u petak) s početkom u 11.00 sati.

Pogledajte kako je to izgledalo prošlih godina

{AdmirorGallery}sajamzapr2010{/AdmirorGallery}

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content