12. sjednica Općinskog Vijeća

U ponedjeljak 29. 11. je održana 12. sjednica Općinskog vijeća. Na sjednici je donijeta Odluka o izboru ponuditelja za obavljanje poslova zimskog održavanja nerazvrstanih cesta te izvješće o dodjeli učeničkih (srednjoškolskih) i studentskih stipendija za školsku godinu 2010./2011 …


Na natječaj su pristigle dvije ponude – ponuda poduzeća T.G.E. MIHALIČEK d.o.o iz Jalšja i poduzeća MIKOGRAD d.o.o. iz Pluske. Za obavljanje spomenute djelatnosti izabrano je poduzeće MIKOGRAD d.o.o. iz Pluske. Odlučeno je da će se s izabranim ponuditeljem sklopiti ugovor za razdoblje dvije sezone – 2010./2011. i 2011./2012.

 

Jedna od točaka je bilo i izvješće o dodjeli učeničkih (srednjoškolskih) i studentskih stipendija za školsku godinu 2010./2011. Izvješće je Općinskom vijeću podnijelo Povjerenstvo za stipendije koje je, na prethodno održanom sastanku, sastavilo redoslijednu listu kandidata koju možete vidjeti ovdje.

Osim navedenog pod točkama „Aktualni sat“ i „Razno“ raspravljalo se o komunalnim temama, kao što su radovi na obnovi potoka koje izvode Hrvatske vode, postavljanju rasvjete ispred ambulante u Luki i popravku dijela ceste u Polukružnoj ulici, kao i o dječjem vrtiću i temama posljednje sjednice Upravnog vijeća te produženju građevinske dozvole za Osnovnu školu Luka.

Back to top button

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda web stranica slažete se s korištenjem kolačića i dajete privolu za prikupljanje osobnih podataka.

Close
Close
Skip to content