Stipendije za 2013/2014 g.

Read more
Povjerenstvo za dodjelu stipendija na sjednicama održanim 23. i 28. 12. 2013. godine sastavilo je redoslijednu listu kandidata za dodjelu stipendija

Više...
 
Javna rasprava o UPU GZ I

Na temelju zakona o prostornom uređenju i gradnji Jedinstveni upravni odjel Općine Luka objavljuje javnu raspravu o prijedlogu urbanističkog plana uređenja gospodarske zone luka I:

1. Javna rasprava provest će se u trajanju od trideset (30) dana od 18.12.2013. do 16. 01.2014. godine.
2. Javno izlaganje Prijedloga Urbanističkoga plana uređenja gospodarske zone Luka I omogućava se u sjedištu Općine Luka, Trg svetog Roka

Pročitajte opširnije ...
 
Legalizacija navodnjavanja

Obavijest poljoprivrednicima koji imaju zdence, bunare i iz njih navodnjavaju površine do 5 ha. Do kraja godine mogu podnijeti zahtjev za legalizaciju istih po pojednostavljenoj proceduri.

Za sve nejasnoće vezane uz izdavanje vodopravne dozvole ili koncesije za navodnjavanje slobodno se obratite Vodnogospodarskom odjelu (VGO) Hrvatskih voda.

Pročitajte cjeloviti tekst Ministarstva poljoprivrede 

 
OTVOREN DOM ZA STARIJE NEMOĆNE

Read more
U subotu, 24. 8. 2013. godine otvoren je obiteljski dom Petek za smještaj pokretnih, polupokretnih i nepokretnih osoba starije životne dobi. Dom je smješten na brežuljku u mjestu Vadina u Općini Luka, u prirodnom okruženju, udaljenom svega dvadesetak minuta vožnje osobnim automobilom od Zagreba.

Objekt doma veličine je 340 m2 te raspolaže smještajnim kapacitetom od 14 kreveta smještenih u ... Pročitajte opširnije

Više...
 
Obavijest o izradi UPU Gospodarske zone I

Temeljem Odluke o izradi Urbanističkog plana uređenja UPU Gospodarske zone I (Glasnik Zagrebačke županije 32/2013) pokreće se izrada :

1. Urbanistički plan uređenja - UPU Gospodarske zone I

Svi zainteresirani mogu dobiti detaljnije obavijesti u Općini Luka, Jedinstveni upravni odjel, Trg ve. Roka 1, Luka, svakim radnim danom od 09:00 do 12:00 sati ili na tel. 01/ 3393 560.
Ova obavijest biti će objavljena na oglasnoj ploči Općine Luka, na web stranici www.opcina-lu¬ka.hr i u dnevnom tisku 24 sata.

OPĆINA LUKA

Više...
 
Klizišta tla na području općine Luka

Read more
Na području općine Luka uslijed velike količine snijega i padalina nastalo je puno odrona, stoga je zatvoren promet zbog urušavanja ceste i nanosa zemlje  slijedećim ulicama:

Krajska Ves na dijelu Krajske ulice kod groblja,
Luka u ulici Sukserov brijeg prije Sklender Franje,
u II odvojku Gajeve ulice,
u naselju Vadina zatvorena je Vadinska cesta kod rezervoara za vodu i u
naselju Žeinci Bregovita ulica iznad mrtvačnice.

Pogledajte galeriju slika...

Više...
 
OBAVIJESTI ZA VINOGRADARE, VINARE I PROIZVOĐAČE RAKIJE

Read more
Ovdje možete pročitati obavijesti Poljoprivredne savjetodavne službe za vinogradare, vinare i proizvođače rakije, te preuzeti potrebne obrasce. Za sve dodatne informacije možete se obratiti poljoprivrednom savjetniku Manuelu Čičko, dipl.ing.agr., na adresi Kumrovečka 109, Donja Pušća, putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , na broj mobitela 091 4882 962 ili na broj telefona 01/3356 925 .

Pročitajte opširnije u dokumentima .....

Više...
 
Općinski newsletter

newsletter
Ukoliko želite dobivati na mail općinske vijesti koje se objavljuju na našim web stranicama možete se pretplatiti na naš općinski newsletter na desnom dijelu stranice u rubrici Općinski newsletter.

 
<< Početak < « 11 12 13 » > Kraj >>

Stranica 12 od 13

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 84 

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1213465
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka