Javni poziv za dostavu prijava

Read more

za prijam polaznika stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa u upravnim tijelima Zagrebačke županije. Rok za podnošenje prijava od 17.03.2016. do 25.03.2016.

Više...
 
Sat za planet Zemlju - uključite se i vi

Read more

Akcija „ Sat za planet Zemlju", održat će se 19. ožujka 2016. godine od 20:30 do 21:30 sati. Simboličnom gestom gašenja rasvjete na jedan sat podržimo ovu akciju. Opširnije ...

Više...
 
Obavijest o radovima – Polukružna ulica

Read more

Obavještavamo mještane da u Polukružnoj ulici, HEP- ODS temeljem građevinske dozvole izvodi radove gradnje građevine infrastrukturne namjene ...

Više...
 
Novi sportski uspjeh Taekwondo kluba

Read more

Taekwondo klub Mladost Luka nastupio je na prvenstvu Zagrebačke županije, Šenkovec  gdje su u konkurenciji od 280. natjecatelja naši predstavnici osvojili 2 srebrne i 5 brončanih medalja.

Više...
 
Odvoz krupnog otpada u 2016.g.

Read more

Plan odvoza krupnog otpada za područje općine Luka u 2016. godini. Gdje i kada će biti postavljena mobilna reciklažna dvorišta možete pregledati na slijedećem linku ... ...

Više...
 
Natječaj za radno mjesto LAG SAVA

Read more

Upravni odbor Lokalne akcijske grupe (LAG) Sava objavljuje natječaj za radno mjesto voditelja/ice LAG-a Sava. Uvjeti za popunjavanje radnog mjesta i svi ostali detalji navedeni su u samom natječaju.

Više...
 
Poziv na radionicu – LAG „SAVA“

Read more

Lokalna akcijska grupa „SAVA" Vas poziva 16.2.2016. u Društveni dom Luka,na radionicu za izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a „SAVA" za razdoblje 2014.-2020.

Više...
 
Obavijest vinarima i vinogradarima

Read more

Proizvođači grožđa svake godine Agenciji za plaćanja podnose Izjavu o berbi, a svaka fizička ili pravna osoba koja proizvodi vino i/ili mošt, podnosi Agenciji Izjavu o proizvodnji za tekuću godinu.

Više...
 
Javni poziv za dodjelu javnih priznanja

Read more

Pozivaju se Načelnik, članovi Općinskog vijeća, udruge, vjerske zajednice te ostale pravne i fizičke osobe iz Općine Luka, da podnesu prijedloge za dodjelu javnih priznanja Općine Luka

Više...
 
Podnošenje zahtjeva za potporu

Read more

Obavještavamo poljoprivrednike da podnošenje zahtjeva za potporu ove godine počinje 7. ožujka i traje do 16. svibnja 2016. godine. Putem zahtjeva moguće je zatražiti potporu ...

Više...
 
LAG Sava održao radionicu

Read more

U utorak 16. 2. održana je radionica Lokalne akcijske grupe "Sava", čije je tema bila izrada Lokalne razvojne strategije LAG "Sava" za razdoblje 2014.-2020.

Više...
 
Javni poziv udrugama za prijavu programa

Read more

Predmet javnog poziva je prikupljanje pisanih prijedloga programa i projekata koje će se financirati iz Proračuna Općine Luka za 2016. godinu, a koje su od javnog interesa za Općinu Luka.

Više...
 
Poziv na upis u vojnu evidenciju

Read more

Pozivaju se sve muške osobe, hrvatski državljani, rođeni 1998. godine i starijih godišta, koji do sada nisu upisani u vojnu evidenciju na upis u vojnu evidenciju ...

Više...
 
Dodijeljen plavi diesel za 2016.g.

Read more

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu odobrila je pravo na potrošnju plavog diesela za 2016. godinu, temeljem podnesenog Jedinstvenog zahtjeva za izravna plaćanja u 2015.g.

Više...
 
Sportski djelatnik 2015.- Zdravko Pičikin

Read more

Župan Kožić uručio treneru Taekwondo kluba „Mladost" Luka, Zdravku Pičikinu, priznanje za najboljeg sportskog djelatnika 2015. godine za značajna ostvarenja u sportu.

Više...
 
Umirovljenici obilježili Valentinovo

Read more

Da ljubav ne priznaje godine, ponovno su potvrdili lučki umirovljenici, koji su za svoje članove organizirali druženje za Valentinovo. 

Više...
 
Poziv na 19.sjednicu O. vijeća

Read more
Saziva se 19. sjednica Općinskog vijeća Općine Luka za 25.02.2016. godine u 19:00 sati u društvenom domu Luka. Materijale i dnevni red možete pogledati ovdje ...

Više...
 
Sudjelovanje na „Plavo-zelenom“ sajamu

Read more

Na otvorenju prvog "Plavo-zelenog" sajma zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, prisustvovao je načelnik Kralj i Stjepan Vrhovec koji je jedan od ovogodišnjih izlagača.

Više...
 
Obavijest o novom dimnjačaru

Read more

Ovim putem Vas obavještavamo da će na području Općine Luka dimnjačar početi s pregledom kućanstva od 25. siječnja 2016. godine. Dimnjačar će najaviti svoj dolazak putem male obavijesti  ....

Više...
 
Zimska služba u općini Luka

Read more

Na području Općine Luka poslove zimske službe obavlja tvrtka Gradmost d.o.o. koju u slučaju potrebe možete kontaktirati preko Jedinstvenog upravnog odjela općine Luka.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 13

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Tko je Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 83 

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1213469
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka