Osnovna škola Luka
OŠ Luka ove godine na državnoj reviji hrvatskog dječjeg filma Ispis E-mail

Selekcijska komisija 49. revije odabrala filmove

I ove godine je na državnu reviju hrvatskog filmskog i video stvaralaštva djece ušao video uradak ONLY YOU djece iz OŠ Luka i članova FFVAL-a.

Pročitajte opširnije....

Više...
 
NOVI USPJEH ŠAHISTA OŠ LUKA Ispis E-mail

sah_mala_1U Vukovini, u Područnoj školi Buševec, održano je  25. siječnja 2011. godine Županijsko natjecanje u šahu za učenike osnovnih škola Zagrebačke županije.
Kako su na kvalifikacijskom takmičenju održanom 24. studenog prošle godine u Šenkovcu prva dva mjesta osvojile ekipe osnovnih škola Luka i Bistra, te su ekipe predstavljale zaprešićki kraj na Županijskom natjecanju. U konkurenciji osam najboljih ekipa Zagrebačke županije, ekipa Osnovne škole Luka osvojila je izvrsno drugo mjesto, iza apsolutno najbolje ekipe Zagrebačke županije, državnih doprvaka- ekipe I. osnovne škole Vrbovec.
Ekipa OŠ Luka nastupila je u sastavu:
Filip Jambrešić ,  Nikola Borovnjak,  Jurica Putrić Posavec,  Nikola Rihtar i
Kristijan Keglević (rezerva).
Voditelji ekipe bili su Zvonko Drakšić, učitelj TZK i Đuro Miljević, voditelj šahovske sekcije.
Članovi ekipe zaslužili su sve čestitke za ovaj rezultat, uz borbenost pokazali su i zavidno znanje kojim su nadigrali sve ekipe osim nedodirljivog Vrbovca. Nažalost, prema propozicijama takmičenja, na poluzavršnicu državnog prvenstva plasirala se samo pobjednička ekipa.
Još jednom čestitke našim šahistima!

 
ŠPORTSKI USPJESI UČENIKA OŠ LUKA Ispis E-mail

U okviru školskog športskog društva OŠ Luka aktivne su šahovska, nogometna i stolnoteniska sekcija.
Ove školske godine naša stolnoteniska i šahovska sekcija sudjelovale su na prvenstvu osnovnih škola zaprešićkog kraja.
Šahovska ekipa učenika osvojila je u konkurenciji osam ekipa prvo mjesto, u stolnom tenisu muška ekipa naše škole je također osvojila prvo mjesto, a ženska ekipa treće mjesto. Pročitajte cijeli tekst...

 

Više...
 
SUDJELOVANJE OŠ LUKA U PROJEKTU „ŠKOLE ZA AFRIKU“ Ispis E-mail
schools_for_africaOsmišljavajući projekt „ŠKOLE ZA AFRIKU“, u koji se ove godine i naša škola uključila, odlučili smo prikupiti sredstva prodajom radova učenika naše škole. U dogovoru s načelnikom općine Luka gospodinom D. Kraljem, ustupljen nam je dio općinskog štanda na Sajmu obrtništva u Zaprešiću na kojem smo prezentirali naš projekt i prikupljali sredstva za škole u Ruandi. Posjetitelje našeg izložbenog prostora darovali smo jabukama uzgojenim u školskom voćnjaku. Proizvode su prodavali učenici i učenice preodjevene i maskirane u djecu Afrike.
Zahvaljujemo svim posjetiteljima i kupcima koji su prepoznali humanitarni cilj ovog projekta i dali svoj novčani prilog.
Zahvaljujemo i načelniku Općine koji nam je ustupio dio izložbenog prostora. Suradnju sa širom društvenom zajednicom namjeravamo i dalje širiti uključujući se u naredne zajedničke projekte.


UČENICI I DJELATNICI OŠ LUKA
 


Translate

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1215503
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka