Nogomet
Prstići treniraju na veliko Ispis E-mail

Read more

Naši mali prstići su vrlo ozbiljno shvatili svoje treninge i sa velikim veseljem i bez imalo zamora odrade svoj 90 minutni trening pod stručnom palicom njihovog trenera. Iz treninga u trening sve ih je više te smo dogurali do 15 igrača. U ponedjeljak je predsjedništvo kluba održalo i prvo zajedničko druženje malih igrača i njihovih roditelja uz roštilj i sokiće.

U srijedu 12.9. oko 19h održati će se i njihova prva prijateljska utakmica protiv NK Bistre.

Pogledajte slike s treninga i druženja

Više...
 
NK Mladost Luka u prvoj županijskoj ligi !!! Ispis E-mail

NK Mladost 03 resizeNK Mladost Luka se uspješno kvalificirala u viši rang natjecanja jer je i u uzvratnoj utakmici protiv Dinama iz Okića pobjedila reultatom 3 : 2 te je tako u ukupnom rezultatu pobijedila sa 7 : 3.
Sada klubu slijede ozbiljne pripreme pred početak takmičenja u prvoj Županijskoj lizi koja je puno zahtjevnija a i skuplja od druge.
Ovim putem pozivamo zainteresirane dječake mladih dobnih skupina da se jave u nogometni klub radi formiranja ekipa.
Mogu se prijaviti svi klinci bez obzira na godine a nakon prijava će se oformiti ekipa ovisno o dovoljnom broju prijavljenih mališana

Kontaktni telefoni za prijave i dodatne informacije su: Branko Posavec 0915544780 , Darko Kralj 098 303 875.

 
Poziv na nedjeljnu utakmicu Ispis E-mail

NK Mladost 07 malaNažalost, prema propozicijama natjecanja bez obzira što je NK „Mladost" Luka osvojio 1. mjesto u 2. županijskoj ligi nije se izravno kvalificirao u 1. županijsku nogometnu ligu, već mora odigrati dvije kvalifikacijske utakmice protiv 14. iz 1. županijske lige, a to je NK „Dinamo" iz Okića. Tako je dana 7. 6. 2011. odigrana nogometna utakmica između NK „Mladost" Luke i NK Dinamo Okić na nogometnom igralištu Kozlikovo u Okiću u kojoj je NK „Mladost" kao gost pobijedio 4:1. Uzvratna utakmica će se odigrati u nedjelju 10. 6. 2011. u 17,30 na nogometnom igralištu u Luki.

Pozivamo sve gledatelje da dođu podržati našu momčad sportskim navijanjem, kako bi ostvarili taj zadnji korak ulaska u 1. županijsku ligu.

Pozivamo gledatelje na organizirano gledanje nogometne utakmice Irska - Hrvatska u kafiću Crystal uz promotivne cijene pića i kladionicu...

Nažalost, prema propozicijama natjecanja bez obzira što je NK „Mladost“ Luka osvojio 1. mjesto u 2. županijskoj ligi nije se izravno kvalificirao u 1. županijsku nogometnu ligu, već mora odigrati dvije kvalifikacijske utakmice protiv 14. iz 1. županijske lige, a to je NK „Dinamo“ iz Okića. Tako je dana 7. 6. 2011. odigrana nogometna utakmica između NK „Mladost“ Luke i NK Dinamo Okić na nogometnom igralištu Kozlikovo u Okiću u kojoj je NK „Mladost“ kao gost pobijedio 4:1. Uzvratna utakmica će se odigrati u nedjelju 10. 6. 2011. u 17,30 na nogometnom igralištu u Luki.  Pozivamo sve gledatelje da dođu podržati našu momčad sportskim navijanjem, kako bi ostvarili taj zadnji korak ulaska u 1. županijsku ligu.
 
NK Mladost Luka prva na ljestvici Ispis E-mail

Read moreNK Mladost Luka neriješenim rezultatom odigrala utakmicu posljednjeg kola protiv NK Sv. Jane. Obzirom da je već prije osigurala prvo mjesto na ljestvici nakon utakmice održana je svečana dodjela medalja i pobjedničkog pehara. Nakon dodjele naši nogometaši i gosti nastavili su slavlje uz pjesmu do kasno u noć. Čestititke našim nogometašima i vodstvu kluba !!!

pogledajte slike i reportažu ...
 


Translate

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1215546
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka