Vijesti
Ispis E-mail

nacelnik

Čestitka za Dan Općine Luka

Povodom Dana Općine Luka svim mještankama i mještanima naše općine, u ime predstavničke i izvršne vlasti Općine Luka, te u svoje osobno ime upućujem iskrene čestitke sa željom za sveopćim napretkom naše općine i rastućom kvalitetom življenja svih naših mještana.

Načelnik
Darko Kralj, dr.vet.med.

 
PANORAMA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE IZ OPĆINE LUKA U 17 SATI Ispis E-mail

Danas u 17 sati možete gledati emisiju „Panorama Zagrebačke županije" u programu Jabuka TV-a. Gost današnje emisije je načelnik Općine Luka Darko Kralj. Panorama Zagrebačke županije je emisija informativnog karaktera koja svakodnevno prati događanja na području Zagrebačke županije. U emisiji načelnik govori o uspjesima svog višegodišnjeg mandata te iznosi detalje o značajnim projektima za razvoj gospodarstva te poboljšanje kvalitete života stanovnika Općine Luka. Repriza emisije je 23. ožujka u 12.00 sati.

 
Nove grobnice u Krajskoj Vesi Ispis E-mail

Read more

Općina Luka je pri kraju izgradnje 26 novih grobnih mjesta na mjesnom groblju Krajska Ves, a već sada se planira izgradnja novih. Zemljište za proširenje groblja financirano je sredstvima Općine Luka i grada Zaprešića.

Više...
 
Odvoz krupnog otpada u 2017.g. Ispis E-mail

Read more

Plan odvoza krupnog otpada za područje općine Luka ua 2017.g. planiran je u 05.mjesecu. Gdje i kada će biti postavljena mobilna reciklažna dvorišta možete pregledati na slijedećem linku ...

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 61

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1053086
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka