Vijesti
Doček Nove godine Ispis E-mail

Docek
I ove godine se organizira doček Nove godine u društvenom domu u Luki.

Cijena dočeka je 150kn a u cijenu je uključena konzumacija jela i pića koliko tko može pojesti i popiti.
Za prijave se možete obratiti u Općinski ured.

Organizatori dočeka su udruge DVD Luka, udruga umirovljenika i NK Mladost Luka.

Požurite sa prijavom jer je broj mjesta ograničen.

 
GOSPODARSKI SAJAM U ZAPREŠIĆU Ispis E-mail

Read moreI ove godine je u Zaprešiću u dvorani Srednje škole „Ban Josip Jelačić“ od 16. – 18. listopada održan Gospodarski sajam. Na sajmu je sudjelovala Općina Luka, predstavljena dijelom svojih gospodarstvenika: pčelarstvom Berislavić s proizvodima od meda, Obiteljskim izletištem „Dva potoka“, OPG Posavec s jabukama i proizvodima od jabuka te Mesnicama Jambrešić. Na sajmu se, u sklopu štanda Općine Luka predstavila i Osnovna škola Luka koja sudjeluje u projektu prikupljanja sredstava za djecu iz Afrike i to prodajom vlastitih likovnih radova. Nešto više o projektu OŠ Luka možete pročitati ovdje. Likovni umjetnik Zdravko Postružin predstavio se izlaganjem nekoliko svojih slika, dok je cjelokupno predstavljanje bilo popraćeno prezentacijom fotografija raznih događanja iz Luke koju je u vrijeme trajanja sajma prezentirala novoosnovana Udruga Foto-film-video amatera iz Luke. Zadnjeg dana održavanja sajma na štandu Općine Luka sudjelovali su i lučki tamburaši koji su posjetitelje pred samo zatvaranje razveselili pjesmom.

Pogledajte slike i video prilog sa sajma...

Više...
 
TV prilog o trgatvi kuruze Ispis E-mail

Read more
Pogledajte kako je Zaprešićka televizija napravila tv prilog o našoj manifestaciji održanoj nedavno kod nas kako se je trgala i lupila kuruza ne tako davno u našim krajevima.

 

Više...
 
POSJET GOSPOĐE ANKICE TUĐMAN DJEČJEM VRTIĆU U LUKI Ispis E-mail
ankica_tudman_malaOvih je dana u posjetu dječjem vrtiću u Luki bila supruga prvog hrvatskog predsjednika gospođa Ankica Tuđman, predsjednica Humanitarne Zaklade za djecu Hrvatske zajedno s tajnicom Udruge gospođom Marijom Boras. Kao što je poznato, Udruga za djecu Hrvatske je velikim djelom financirala uređenje dječjeg vrtića u Luki, pa je stoga gospođa Ankica Tuđman odlučila doći vidjeti kako polaznici vrtića uživaju u zajedničkim igrama  i druženjima.
 
<< Početak < « 61 62 63 64 65 66 » > Kraj >>

Stranica 64 od 66

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1186305
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka