Vijesti
Održana čehatva u Luki Ispis E-mail

I ove godine vrlo uspješno je održana naša tradicionalna čehatva perja. to je jedan običaj koji je vrijedan da se očuva jer pokazuje da to nije bio samo posao već jedan vrlo dobar način druženja mještana. Tako je i kod nas bilo. Nakon što smo se prisjetili kako se čehalo perje uslijedilo je veselo druženje do dugo u noć uz ples i tradicionalnu hranu.
Pročitajte pozitvne dojmove na našem forumu

Pogledajte kako su to zabilježili objektivi ffvala...

Više...
 
OBAVIJESTI POLJOPRIVREDNICIMA Ispis E-mail
Petak, 28 Siječanj 2011 17:38

Prema Zakonu o radu , obiteljska poljoprivredna gospodarstva koji nemaju zaposlene djelatnike (nema sklopljenog Ugovora o radu) ne trebaju voditi evidenciju radnog vremena.  No, ako OPG  zapošljava radnike, onda je spomenute evidencije o radnicima  obvezan voditi za svakog zaposlenog radnika kao i poslodavac iz neke druge djelatnosti.

Korisnici prava na potrošnju plinskog ulja obojanog plavom bojom za namjene u poljoprivredi, ribarstvu i akvakulturi koji nisu iskoristili odobreno pravo u 2010. godini, mogu 50% od preostalog neiskorištenog prava iskoristiti do 31. prosinca 2011. godine.

Više...
 
Poziv na radionicu za poljoprivrednike Ispis E-mail

HRVATSKA POLJOPRIVREDNA KOMORA
Javna poljoprivredna služba
Odjel Zagrebačke županije

U suradnji s općinom Luka
ORGANIZIRA

RADIONICU ZA POLJOPRIVREDNIKE


Radionica će se održati u petak 25. veljače 2011. godine. s početkom u 11.00 sati  u Društvenom domu Luka.

Pročitajte program i teme radionice ...

 

Pročitajte cijeli tekst...
 
Tečaj na temu fotoaparat-fotografija Ispis E-mail

Udruga FFVAL organizira tečaj na temu fotoaparat-fotografija, koji je za sve polaznike iz područja Općine Luka BESPLATAN. Tečaj će voditi stručni predavač iz foto kluba Zagreb, a početak tečaja je 19.veljače (subota) koji će se održavati u društvenom domu ili prostorima koje koristi FFVAL, zavisno od broja zainteresiranih i zauzetosti navedenih prostora.Vrijeme trajanja tečaja je 16 sati, te zbog zauzetosti predavača podijeljen je na četri predavanja po četiri sata i to subotama (19.2.; 26.2.; 5.3.; 12.3.) od 15:00 do 20:00 sati s uključenim pauzama.
Zainteresirani za navedeni tečaj trebaju se što prije, a najkasnije do početka drugog mjeseca, prijaviti i ostaviti svoje podatke (obavezno i broj telefona) na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , ili na telefon 098 276 148 ili u Upravni odjel Općine Luka. O svim ostalim pojedinostima zainteresirane obavijestit ćemo na vrijeme ovdje na našim stranicama ili na stranicama organizatora www.ffval.hr

 
<< Početak < « 61 62 63 64 65 66 67 » > Kraj >>

Stranica 62 od 67

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1200981
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka