Vijesti
Općina Luka na Radio Zaprešiću Ispis E-mail
radiozaprU svrhu što bolje komunikacije i informiranosti građana odlučili smo proširiti načine informiranja.

Od ponedjeljka 4. 10. 2010. u 19,15 sati, početi će eksperimentalno emitiranje emisije „Luka info“ na frekvencijama Radio Zaprešića 99,5 i 96,0. Emisija će biti emitirana svakog drugog ponedjeljka u isto vrijeme.

U prvoj emisiji će načelnik Općine Luka Darko Kralj, dr.vet.med. govoriti o aktualnim pitanjima značajnim za općinu, o svom radu i radu ostalih općinskih tijela, aktivnostima i kulturnim zbivanjima na području Općine Luka, a u sljedećim će emisijama biti drugi gosti kao što su predsjednici udruga s područja općine, članovi Općinskog vijeća, odbora i drugi.
 
Obilježen dan Općine Luka Ispis E-mail

Read moreBudući da je ovogodišnji Dan Općine Luka bio na Veliki Petak, obilježen je 21. 4. Proslavi su bili nazočni brojni ugledni gosti, od kojih svakako valja istaknuti župana Zagrebačke županije gospodina mr. sc. Stjepana Kožića, saborskog zastupnika gospodina Željka Turk, državnog tajnika Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva - gospodina Branka Mučnjaka, te ostale predstavnike državnih institucija, okolnih općina, kao i predstavnike gospodarstvenika i udruga koje djeluju na području Općine Luka.
Pročitajte o tome opširnije, pogledajte fotografije i kratki film ....

Više...
 
Budnica povodom Dana Hrvatskih branitelja Ispis E-mail

Read more
Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja tradicionalno su svečano obilježeni i u Općini Luka.
U centru Luke, kraj fontane, Limena glazba Žejinci je u sedam sati svojim budnicama naznačila da započinje svečani dan. Uz limenu glazbu vrlo brzo su se okupili branitelji i građani s područja Općine Luka. Budući da je ovo prvi put da se 5. kolovoza obilježava na ovaj način, ispričavamo se braniteljima s područja Općine Luka za koje nismo znali, pa ih osobno nismo ni pozvali.Pročitajte cijeli tekst i pogledajte slike sa skupa koje je snimila naša udruga FFVAL (Foto-film-video amateri Luke)...

 

Više...
 
Nove Lučke novine Ispis E-mail

novine_mala_2009Ovdje možete preuzeti svoj primjerak Lučkog glasnika.

 
<< Početak < « 61 62 63 64 65 » > Kraj >>

Stranica 61 od 65

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1140163
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka