Vijesti
Tečaj na temu fotoaparat-fotografija Ispis E-mail

Udruga FFVAL organizira tečaj na temu fotoaparat-fotografija, koji je za sve polaznike iz područja Općine Luka BESPLATAN. Tečaj će voditi stručni predavač iz foto kluba Zagreb, a početak tečaja je 19.veljače (subota) koji će se održavati u društvenom domu ili prostorima koje koristi FFVAL, zavisno od broja zainteresiranih i zauzetosti navedenih prostora.Vrijeme trajanja tečaja je 16 sati, te zbog zauzetosti predavača podijeljen je na četri predavanja po četiri sata i to subotama (19.2.; 26.2.; 5.3.; 12.3.) od 15:00 do 20:00 sati s uključenim pauzama.
Zainteresirani za navedeni tečaj trebaju se što prije, a najkasnije do početka drugog mjeseca, prijaviti i ostaviti svoje podatke (obavezno i broj telefona) na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , ili na telefon 098 276 148 ili u Upravni odjel Općine Luka. O svim ostalim pojedinostima zainteresirane obavijestit ćemo na vrijeme ovdje na našim stranicama ili na stranicama organizatora www.ffval.hr

 
Dan sv. Nikole u Luki Ispis E-mail
St._NicholasPozivamo djecu s područja Općine Luka
u dobi od 0 godina do 4. razreda osnovne škole
na tradicionalno darivanje povodom Dana svetog Nikole. Podjela darova biti će u subotu, 4. 12. 2010. godine u 17,00 sati u Društvenom domu Luka uz prigodan program u organizaciji Općine Luka.

Djeca koja pohađaju vrtić poklon pakete dobit će u ponedjeljak 6. 12. 2010. godine Također uz prigodan program.

Veselimo se vašem dolasku!

Organizator: Općina Luka
 
Nikolinje u Luki Ispis E-mail

Read more
Kao što smo i najavili i ove godine u našu Luku je došao Sveti Nikola (ali i krampus) sa darovima za naše najmlađe.
U prepunom domu do dolaska Sv. Nikole djecu je uveseljavao mađioničar sa odličnim trikovima i dobrim smislom za humor. Kad je došao Sv. Nikola u društvenom domu je nastalo opće veselje i djeca su dobila svoje poklone i vesela i zadovoljna otišla kući.

Pogledajte kako je to sve skupa izgledalo kroz objektiv naših vrijednih članova udruge FFVAL...

Više...
 
Općina Luka na Radio Zaprešiću Ispis E-mail
radiozaprU svrhu što bolje komunikacije i informiranosti građana odlučili smo proširiti načine informiranja.

Od ponedjeljka 4. 10. 2010. u 19,15 sati, početi će eksperimentalno emitiranje emisije „Luka info“ na frekvencijama Radio Zaprešića 99,5 i 96,0. Emisija će biti emitirana svakog drugog ponedjeljka u isto vrijeme.

U prvoj emisiji će načelnik Općine Luka Darko Kralj, dr.vet.med. govoriti o aktualnim pitanjima značajnim za općinu, o svom radu i radu ostalih općinskih tijela, aktivnostima i kulturnim zbivanjima na području Općine Luka, a u sljedećim će emisijama biti drugi gosti kao što su predsjednici udruga s područja općine, članovi Općinskog vijeća, odbora i drugi.
 
<< Početak < « 51 52 53 54 55 56 57 » > Kraj >>

Stranica 53 od 57

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 925300
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka