Vijesti
GOSPODARSKI SAJAM U ZAPREŠIĆU Ispis E-mail

Općina Luka je ponovno sudjelovala na Gospodarskom sajmu u Zaprešiću. Ove godine su se predstavili OPG Berislavić sa proizvodima od meda, zatim OPG Posavec sa jabukama i proizvodima od jabuka, Nemec Art sa svojim proizvodima od inoxa i mesinga te likovni umjetnik Zdravko Postružin s nekoliko lijepih slika.

 
Izgradnja školske sportske dvorane Ispis E-mail

Read more Potpisan ugovor za izgradnju školske-športske
dvorane uz Osnovnu školu Luka

Izgradnja školsko-športske dvorane uz Osnovnu školu Luka se financira sredstvima Državnog proračuna RH, sredstvima Zagrebačke županije i Općine Luka po Programu integralnog razvoja lokalne zajednice – EIB2.

Više...
 
Čišćenje raslinja u Ulici Andrije Majdaka Ispis E-mail

Read moreU subotu, 18. rujna 2011. u organizaciji DVD-a Luka i Općine Luka obavljeno je čišćenje raslinja u Ulici Andrije Majdaka. Uz radove koji su trajali 5 sati i kojima se ozbiljno pristupilo, našla se i pokoja šala, ali i dobronamjerna kritika.

Zahvaljujemo članovima DVD-a Luka na inicijativi i realizaciji.

Pročitajte opširnije...

Više...
 
Obilježen dan pobjede i domovinske zahvalnosti Ispis E-mail

Read moreVeć tradicionalno, i ove godine budnicom je obilježen dan pobjede i domovinske zahvalnosti u Luki. Načelnik općine Luka i predsjednik općinskog vijeća održali su prigodne govore da se svi zajedno prisjetimo naših branitelja i završetka domovinskog rata koji je završio akcijom "oluja". Nakon toga delegacija je obišla mjesna groblja i zapalila svijeće na grobovima poginulih branitelja.

Pogledajte video i foto galeriju...

Više...
 
<< Početak < « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » > Kraj >>

Stranica 53 od 61

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1041133
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka