Vijesti
Općina Luka proslavila 21. godišnjicu Ispis E-mail

Read more

Općina Luka obilježila je 21 godinu postojanja. Svečanoj sjednici prisustvovali su mnogi gosti na čelu sa županom Zagrebačke županije mr. Stjepanom Kožićem, te saborski zastupnici...

Više...
 
Nove grobnice u Krajskoj Vesi Ispis E-mail

Read more

Općina Luka je pri kraju izgradnje 26 novih grobnih mjesta na mjesnom groblju Krajska Ves, a već sada se planira izgradnja novih. Zemljište za proširenje groblja financirano je sredstvima Općine Luka i grada Zaprešića.

Više...
 
Ispis E-mail

nacelnik

Čestitka za Dan Općine Luka

Povodom Dana Općine Luka svim mještankama i mještanima naše općine, u ime predstavničke i izvršne vlasti Općine Luka, te u svoje osobno ime upućujem iskrene čestitke sa željom za sveopćim napretkom naše općine i rastućom kvalitetom življenja svih naših mještana.

Načelnik
Darko Kralj, dr.vet.med.

 
PANORAMA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE IZ OPĆINE LUKA U 17 SATI Ispis E-mail

Danas u 17 sati možete gledati emisiju „Panorama Zagrebačke županije" u programu Jabuka TV-a. Gost današnje emisije je načelnik Općine Luka Darko Kralj. Panorama Zagrebačke županije je emisija informativnog karaktera koja svakodnevno prati događanja na području Zagrebačke županije. U emisiji načelnik govori o uspjesima svog višegodišnjeg mandata te iznosi detalje o značajnim projektima za razvoj gospodarstva te poboljšanje kvalitete života stanovnika Općine Luka. Repriza emisije je 23. ožujka u 12.00 sati.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 4 od 56

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 888329
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka