Vijesti
ZAPOČELI RADOVI NA SANACIJI CESTE U MIHANOVIĆEVOJ Ispis E-mail

Read moreOvih dana započeli su radovi na sanaciji ceste u Mihanovićevoj ulici i odvojcima Mihanovićeve ulice. Uz nabrojeno, asfaltirati će se i parkiralište iznad mrtvačnice. Radovi su sufinancirani sredstvima Zagrebačke županije, ostvarenim putem prijave na javni poziv te sredstvima Općine Luka. Izvođač radova je tvrtka Sweietelsky d.o.o.

Više...
 
Tehnički pregled traktora 2018 Ispis E-mail

Read more

Stanica za tehnički pregled iz Zaprešića organizira tehnički pregled traktora u petak 14. 09. 2018. g. i u subotu 15. 09. 2018. godine u vremenu od 08.00 do 14.00 sati kod nogometnog igrališta u Luki.

Više...
 
POZIV ZA SUDJELOVANJE NA 20. SAJMU GOSPODARSTVA U ZAPREŠIĆU Ispis E-mail

 

gospodarskiU organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić i ove će se godine održati Sajam gospodarstva u Srednjoj školi „Ban Josip Jelačić“ u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1. Sajam će se održavati od 12. do 14. listopada. Otvorenje sajma biti će u petak, 12. listopada u 11,00 sati, a ostale dane radno vrijeme sajma će biti od 10,00 do 20,00 sati.

Općina Luka će zakupiti prostor štanda, pa pozivamo sve gospodarstvenike, udruge i ustanove koji posluju i djeluju na području Općine Luka, a žele se predstaviti na sajmu, na štandu Općine Luka, da se jave Jedinstvenom upravnom odjelu do 01. listopada 2018. godine.

Ističemo kako sudionici na sajmu, u sklopu štanda Općine Luka, mogu besplatno izlagati svoje proizvode, nuditi svoje usluge ili predstavljati svoj rad, a sajam je i prodajnog karaktera.

 
Obilježavanje Dana pobjede u Luki Ispis E-mail

PRead moreovodom nadolazećeg Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja kojeg ćemo tradicionalno obilježiti 5. kolovoza 2018. godine, pozivamo sve branitelje i mještane općine Luka da nam se pridruže u programu obilježavanja.
Obilježavanje će početi u subotu 4. kolovoza obilaskom grobova poginulih i umrlih branitelja, a nastavit će se u nedjelju, 5. kolovoza, tradicionalnim budnicama i prigodnim domjenkom u Društvenom domu Luka.

Načelnik Općine Luka
dr.vet.med. Darko Kralj

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 62

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1084979
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka