Vijesti
PROGLAŠENA ELEMENTARNA NEPOGODA IZAZVANA MRAZOM Ispis E-mail

mrazŽupan Zagrebačke županije donio je Odluku o proglašenju elementarne nepogode na području većine gradova i općina Zagrebačke županije, a koja je nastala od 20. do 23. travnja 2017. godine uslijed mraza, koji je nanio materijalne štete na poljoprivrednim kulturama, voćnjacima, vinogradima i vrtovima.

Obavještavaju se poljoprivrednici koji su pretrpjeli štete na svojim poljoprivrednim kulturama da u prostorijama Općine Luka, svaki radni dan od 07.30 do 15.30 sati ili putem e-maila mogu prijaviti štetu od elementarne nepogode - mraza. Ukoliko ispunjene obrasce pošaljete putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , molimo Vas da telefonskim putem provjerite jesu li zaprimljeni.

Prijave se vrše na zakonom predviđenim obrascima koji se mogu preuzeti u prostorijama Općine Luka ili ovdje:

 

 

 
Općina Luka proslavila dvadeset i prvu godišnjicu Ispis E-mail

Read moreOpćina Luka obilježila je 21 godinu postojanja. Svečanoj sjednici prisustvovali su mnogi gosti na čelu sa županom Zagrebačke županije mr. Stjepanom Kožićem, te saborski zastupnici, gradonačelnici, načelnici i drugi uzvanici. Na početku sjednice goste je pozdravio predsjednik vijeća g. Željko Kostanjčar , a zatim je načelnik Darko Kralj dr. vet. med. u svom govoru naveo najveće realizirane projekte u prošloj godini te planove za budućnost. U kulturnom programu sudjelovali su Lorena Kostanjčar i Nikola Vrhovec. U ime gradonačelnika i načelnika gostima se je tradicionalno obratio gradonačelnik grada Zaprešića g. Željko Turk. U svom govoru župan je obećao da će i dalje pomagati općini kao i do sada, a posebno je naglasio rekonstrukciju i izgradnju Osnovne škole Luka za koju postoje gotovi projekti. Nagrađeni i pohvaljeni su učenici Osnovne škole Luka : Karla Belina Posavec, Klara Horvat, Ana Jagušt, Lola Mihelec, Rea Iveković i Ajdin Kvrgić. Iz FFVAL-a pohvalnice su preuzele Rea Iveković i Lola Mihelec. Iz Taekwondo kluba pohvalnice su dodijeljene Petri Rihtar i Luki Bogoviću.

Dragutin Hlad iz Udruge umirovljenika primio je priznanje za uspješan rad udruge. Na kraju priznanje za dugogodišnji rad u DVD-u Luka primio je Ivan Vrhovec.
U popodnevnim satima tradicionalno je održano pripremanje kotlovine za koje su se pobrinuli članovi stranaka HDZ-a, HSS-a i SDP-a. Za veselo druženje mnogih prisutnih mještana zaslužan je Vedran Vrhovec . Na samom kraju još jednom se zahvaljujemo svima na dolasku.

Više...
 
Podjela uskrsnih paketa Ispis E-mail

Read more

Uoči nadolazećeg blagdana Uskrsa, Općina Luka i ove godine tradicionalno dijeli uskrsne pakete obiteljima slabijeg materijalnog statusa.Napominjemo kako pakete mogu preuzeti i ostali mještani u potrebi.

Više...
 
Ispis E-mail

nacelnik

Čestitka za Dan Općine Luka

Povodom Dana Općine Luka svim mještankama i mještanima naše općine, u ime predstavničke i izvršne vlasti Općine Luka, te u svoje osobno ime upućujem iskrene čestitke sa željom za sveopćim napretkom naše općine i rastućom kvalitetom življenja svih naših mještana.

Načelnik
Darko Kralj, dr.vet.med.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 53

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 777178
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka