Vijesti
Proglašena elementarna nepogoda- suša Ispis E-mail

Read moreŽupan Zagrebačke županije Stjepan Kožić proglasio je elementarnu nepogodu uslijed suše na području gradova Ivanić-Grada, Jastrebarskog, Samobora, Svete Nedelje i Velike Gorice te na području općina Brckovljani, Brdovec, Klinča Sela, Kloštar Ivanić, Kravarsko, Križ, Luka i Pokupsko. Na navedenom području nanesene su štete na poljoprivrednim kulturama.

Obavještavaju se mještani koji su pretrpjeli štete na poljoprivrednim kulturama da u prostorijama Općine Luka, svaki radni dan, od 07:30 do 15.30 ili putem e-maila mogu prijaviti štetu od elementarne nepogode-suša. Ukoliko ispunjene obrasce šaljete putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , molimo Vas da telefonskim putem provjerite jesu li zaprimljeni.

Više...
 
Obavijest o ponovljenoj javnoj raspravi PPUO Luka Ispis E-mail

Read morePo objavi Izvješća o javnoj raspravi o II. izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja, općinski načelnik je donio Zaključak o utvrđivanju prijedloga plana za ponovljenu javnu raspravu te se objavljuje obavijest o održavanju ponovljene javne rasprave. Detalje kao i sam prijedlog prostornog plana pogledajte u nastavku

Više...
 
19. sajam gospodarstva u Zaprešiću Ispis E-mail

gospsajam2016 17aaUdruženje obrtnika i ove godine u suradnji sa gradom Zaprešićem organizira tradicionalni sajam gospodarstva pod pokroviteljstvom ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Planirani termin održavanja Sajma je 13.14. i 15.listopad 2017.godine (petak, subota i nedjelja) u Zaprešiću na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 1 u sportskoj dvorani.

Prostor za izlaganje biti će uređen prema zahtjevima od strane izlagača koji se i ove godine ne plaća , bilo da žele izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. Na sajmu se mogu ponuditi proizvodi i usluge jer je Sajam prodajnog karaktera.

Sajam će biti popraćen raznovrsnim aktivnostima poput modnih revija, revija frizura, nastupa kulturno-umjetničkih društava, predstavljanja pojedinih obrta i zanimanja i sl. u koje se mogu uključiti svi izlagači ovisno o interesima i očekivanjima, a i ostali koji se žele na bilo koji način predstaviti na Sajmu.

Pozivamo sve zainteresirane obrtnike, udruge, poduzetnike, OPG-ove sa područja općine Luka ukoliko žele predstaviti svoje proizvode i usluge na 19. sajmu gospodarstva u Zaprešiću da se jave u općinu Luka.

 
Redovan tehnički pregled traktora 2017 Ispis E-mail

Read more

Obavjest svima da kao i prethodnih godina, Stanica za tehnički pregled iz Zaprešića organizira redovan tehnički pregled traktora u srijedu 20.09.2017. g. od 12:00 do 20:00 sati kod nogometnog igrališta u Luki.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 56

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 886646
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka