Vijesti
OBAVIJEST O LJETNOM RADNOM VREMENU POŠTANSKOG UREDA LUKA Ispis E-mail

posta lukaPoštanski ured u Luki će u razdoblju od 01. srpnja 2019. g. do 31. kolovoza 2019. godine raditi ponedjeljkom od 12,00 do 16,30 sati, a utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 7,30 do 10,30 sati.

 
DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE Ispis E-mail

antifasisticke

Na ovaj dan obilježavamo osnivanje prve antifašističke postrojbe u Hrvatskoj i na taj način odajemo priznanje antifašizmu kao temelju zajedničkih demokratskih vrijednosti, mira u svijetu, vladavine prava i poštivanja slobode pojedinca, koje su utkane u temelje hrvatske državnosti! Također izražavamo zahvalnost i poštovanje svim hrvatskim gađanima koji su sudjelovanjem u ovom pokretu postavili temelje hrvatske suverenosti i demokracije!

Povodom Dana antifašističke borbe, predstavnici Udruge antifašističkih boraca i antifašista Grada Zaprešića i okolnih općina Brdovec, Bistra, Dubravica, Jakovlje, Luka, Marija Gorica i Pušća, obići će sva spomen obilježja žrtava fašističkog terora, a u Luki će biti u 11,30 sati.

 
Deratizacija na području općine Luka 6/19 Ispis E-mail

Read more

Djelatnici tvrtke SANVET d.o.o. za sanitarnu zaštitu i ekologiju provoditi će obaveznu sustavnu deratizaciju naselja na području općine Luka u periodu od 26. do 28. lipnja 2019.godine u vremenu od 8:30 do 15:30 sati. Provođenje postupka deratizacije stanovnicima s područja Općine Luka se ne naplaćuje.

Više...
 
POKRENUT KUTAK ZA ZAPOŠLJAVANJE U OPĆINI LUKA Ispis E-mail

jobcollege

U sklopu projekta JobCollege SAVA koji provodi udruga Eduka s partnerima, opremljen je Kutak za zapošljavanje. U Kutku se nalaze računalo i pisač koje mogu koristiti nezaposlene osobe s područja Općine Luka u svrhu traženja novih radnih mjesta, pisanja životopisa i molbi za zaposlenje i ispisa istih.

Kutak za zapošljavanje nalazi se u Luki, u zgradi općine, Trg svetog Roka 1 (prvi kat), a nezaposlene osobe mogu doći i upotrebljavati opremu od ponedjeljka do petka od 7,30 do 15,30 sati i prije toga se prijaviti u evidenciju korištenja kod Jedinstvenog upravnog odjela, Trg svetog Roka 1 (prizemlje).

Projekt traje do siječnja 2020. godine. Nadamo se da će ova inicijativa pomoći nezaposlenima s našega područja da brže i lakše dođu do novoga zaposlenja.

JobCollege Sava projekt je udruge Eduka – centra lokalnog razvoja u partnerstvu s Institutom za razvoj tržišta rada, LAG-om Sava, udrugom Odraz, te gradovima Jastrebarsko i Zaprešić. Projekt se provodi na području LAG-a Sava koje osim gradova Jastrebarsko i Zaprešić uključuje i gradove Samobor i Sveta Nedelja te općine Brdovec, Dubravica, Klinča Sela, Luka, Marija Gorica, Pušća, Stupnik.

Ukupna vrijednost projekta je 1.025.125,72HRK od čega je 999.451,73HRK sufinancirano sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Više o projektu možete pronaći na internetskoj stranici udruge Eduka (www.eduka.hr).

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 67

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1215516
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka