OBAVIJEST O JEDNOKRATNOJ NOVČANOJ POMOĆI ZA NOVOROĐENO DIJETE Ispis E-mail

Obavještavamo sve mještane da Zagrebačka županija dodjeljuje jednokratnu novčanu pomoć za novorođeno dijete u 2018.godini.Visina jednokratne novčane pomoći iznosi 1.000,00 kuna.

Pravo na jednokratnu novčanu pomoć za novorođeno dijete može ostvariti jedan od roditelja samohrani roditelj/roditelj i z jednoroditeljske obitelji koji je državljanin Republike Hrvatske s prijavljenim prebivalištem na području Zagrebačke županije, jednu godinu.

Postupak za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za novorođeno dijete pokreće jedan od roditelja/samohrani roditelj/roditelj iz jednorodteljske obitelji s kojim novorođeno dijete živi u zajedničkom kućanstvu.

Zahtjev za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za novorođeno dijete u 2018. podnosi se u pisanom obliku Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Zagrebačke županije na propisanom obrascu, na adresu:

Zagrebačka županija
Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb
Ulica grada Vukovara 72/V
10000 Zagreb

Zahtjev se može predati i osobno (ili putem dostavljača) u Pisarnici Zagrebačke županije, Ulica grada Vukovara 72,Zagreb 6.kat.

Zahtjev se u pravilu podnosi u roku od 4 mjeseca od dana rođenja djeteta, a krajnji rok za dostavu Zahtjeva je 10.siječnja 2019.godine.

Uz Zahtjev je potrebno priložiti sljedeće dokumente u preslici:

· rodni list ili izvadak iz matice rođenih za novorođeno dijete
· prijavu prebivališta za novorođeno dijete
· osobnu iskaznicu podnositelja Zahtjeva
· uvjerenje o prebivalištu podnositelja Zakona
· presudu o razvodu braka ili drugi dokaz da drugi roditelj ne živi u zajedničkom kućanstvu ,u slučaju da je podnositelj Zahtjeva roditelj iz jednoroditeljske obitelji
· IBAN računa na koji će se jednokratna novčana pomoć isplatiti

Za sva pitanja stranke mogu kontaktirati brojeve:6009 -447,6009-485,6009-405,ili poslati pisani upit na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

bebaruka

 

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1215494
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka