19. sajam gospodarstva u Zaprešiću Ispis E-mail

gospsajam2016 17aaUdruženje obrtnika i ove godine u suradnji sa gradom Zaprešićem organizira tradicionalni sajam gospodarstva pod pokroviteljstvom ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Planirani termin održavanja Sajma je 13.14. i 15.listopad 2017.godine (petak, subota i nedjelja) u Zaprešiću na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 1 u sportskoj dvorani.

Prostor za izlaganje biti će uređen prema zahtjevima od strane izlagača koji se i ove godine ne plaća , bilo da žele izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. Na sajmu se mogu ponuditi proizvodi i usluge jer je Sajam prodajnog karaktera.

Sajam će biti popraćen raznovrsnim aktivnostima poput modnih revija, revija frizura, nastupa kulturno-umjetničkih društava, predstavljanja pojedinih obrta i zanimanja i sl. u koje se mogu uključiti svi izlagači ovisno o interesima i očekivanjima, a i ostali koji se žele na bilo koji način predstaviti na Sajmu.

Pozivamo sve zainteresirane obrtnike, udruge, poduzetnike, OPG-ove sa područja općine Luka ukoliko žele predstaviti svoje proizvode i usluge na 19. sajmu gospodarstva u Zaprešiću da se jave u općinu Luka.

 

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 886680
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka