Asfaltirana Goranova ulica Ispis E-mail

Općina Luka u lipnju 2015. godine prijavila se na javni poziv Zagrebačke županije, Upravnom odjelu za promet i komunalnu infrastrukturu za asfaltiranje ulica na svom području.

Sukladno objavljenim rezultatima natječaja, Općina je s osvojenim sredstvima u visini od 210.000, 00 kn započela s asfaltiranjem ulica prijavljenih na natječaj, zajedno sa svojim znatno većim uloženim sredstvima u visini od 549.000,00 kn.

Zahvaljujući lijepom vremenu, kao i velikom trudu uloženom tijekom samih radova, osim nedavno završene asfaltirane ulice Kozjak, asfaltirana je i Goranova ulica (I. odvojak).

Radi osiguravanja što kvalitetnijih i boljih životnih uvjeta svojih mještana, Općina Luka intenzivno ulaže u izgradnju svoje prometne infrastrukture u skladu sa svojim financijskim mogućnostima. Zahvaljujući podršci Zagrebačke županije, kao i osvojenim natječajima, na koje se redovito prijavljujemo, nastojat ćemo i dalje što više pridonijeti ovom cilju.

Zahvaljujemo se svim mještanima na iskazanom strpljenju tijekom samih radova i veselimo se ostvarenju novih sličnih projekta kojima pridonosimo ruralnom razvoju našeg malog mjesta.

 

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1041129
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka