2.radionica strategije razvoja Ispis E-mail

Poziv na II. radionicu Strategije razvoja

Općina Luka ponovno poziva sve zainteresirane stanovnike, djelatnike obrazovnih ustanova, članove udruga, poljoprivrednike, obrtnike, poduzetnike i sve ostale koji svojim prijedlozima žele pridonijeti razvoju Općine Luka da se odazovu na završnu radionicu na temu izrade Strategije razvoja Općine Luka.

Radionica će se održati u četvrtak 17. rujna 2015. godine u 18:00 sati u prostorijama Društvenog doma Luka, Trg Sv. Roka 4, Luka.

Cilj radionice je uključivanje svih zainteresiranih stanovnika u utvrđivanje željenog smjera razvoja Općine Luka tj. utvrđivanje vizije razvoja Općine Luka.

Vaš dolazak je vrlo bitan jer samo zajedničkim snagama možemo odrediti u kojem će se smjeru dalje razvijati naša Općina i to na obostrano zadovoljstvo! Nakon održane prve radionice krajem lipnja, na ovoj završnoj radionici zajedno bi analizirali postojeće stanje Općine Luka po sektorskim granama, a ujedno ćemo Vam i predstaviti popis strateških ciljeva koje smo predvidjeli za buduće razdoblje Općine.

Podsjećamo Vas da će u konačnici podnesena završna verzija Strategija razvoja Općine Luka ujedno predstavljati temeljni dokument za prijavu predviđenih projekata Općine na sve fondove Europske unije.

Svoj dolazak poželjno je najaviti telefonskim pozivom, do 16. rujna 2015. u Jedinstveni upravni odjel na broj 01/ 3393 -560 ili prijavom na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Načelnik

 

 

Translate

Korisne informacije

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1228651
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka