Vijesti


OBAVIJEST O NATJEČAJIMA DOMA ZDRAVLJA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Ispis E-mail

Dom zdravlja Zagrebačke županije raspisao je natječaje za radna mjesta medicinske struke, koji su objavljeni u „Narodnim novinama", broj 121/2017, a možete ih preuzeti na sljedećem linku.

 
Poziv za kićenje bora u Luki Ispis E-mail

Read more

 

Drage naše mještanke i mještani, pridružite nam se ovu subotu 16.12.2017., u 14:00 sati kako bismo zajedno okitili bor kod fontane u Luki.Dođite svi, mali i veliki. Zajedno ćemo okititi bor, a zatim se malo i podružiti uz kuhano vino i čaj.

Više...
 
Počinje deratizacija na području Luke 2017 Q4 Ispis E-mail

Read more

Djelatnici tvrtke SANVET d.o.o. za sanitarnu zaštitu i ekologiju provoditi će obaveznu sustavnu deratizaciju naselja na području općine Luka u periodu od 07. do 11. prosinca 2017. u vremenu od 8.30  do 15:30 sati provoditi obveznu preventivnu sustavnu deratizaciju na području Općine Luka.

Više...
 
Dodjeljene stipendije za šk. godinu 2017/2018. Ispis E-mail

Read more

Po završetku natječaja, Povjerenstvo za stipendije se sastalo i nakon izvršenog pregleda pristigle dokumentacije i bodovanja pojedinačnih zahtjeva, sastavilo je redoslijednu listu kandidata za stipendije.

Više...
 
Adventski vijenac u Luki Ispis E-mail

Read more

Povodom božićnih blagdana koji nam uskoro dolaze, počelo je predbožićno ukrašavanje Općine Luka. Tim povodom su djelatnici Općine Luka, zajedno u suradnji s učenicima osnovne škole i vjeroučiteljicom Renatom izradili Adventski vijenac u centru Luke.

Hvala još jednom svima koji su sudjelovali u izradi Adventskog vijenca. Pogledajte fotografije ....

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 53

Translate

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1186688
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka