Vijesti


Primopredaja načelničke dužnosti Ispis E-mail
Temeljem zakona o postupku primopredaje vlasti  sastavljen je zapisnik 8.6.2009. u nazočnosti načelnika kojemu prestaje teći mandat Dragutina Mikšaj i načelnika Darka Kralj koji stupa na dužnost 8.6.2009.
U zapisniku je navedeno zatečeno stanje sredstava na računu te su pobrojane preuzete nepodmirene obaveze kao i još ne pristigli prihodi .
Cijeli zapisnik možete preuzeti ovdje: zapisnik
 
Općinsko Vijeće - Konstituirajuća sjednica Ispis E-mail

Dana 15. lipnja 2009. godine u 20,00 sati održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Luka. Sjednicu je otvorila Jagoda Botički iz Ureda državne uprave u Zagrebačkoj županiji, a do izbora predsjednika Općinskog vijeća, sjednicom je, kako je određeno Poslovnikom Općinskog vijeća, kao dobno najstariji član, predsjedavao Dragutin Hlad. Za predsjednika Općinskog vijeća izabran je Vladimir Husnjak, a za potpredsjednika Stjepan Majdak Zebić.
Jedna od točaka dnevnog reda bilo je Izvješće o provedenim izborima, koje je Mandatna komisija podnijela Općinskom vijeću, a u kojem također možete vidjeti i sastav novog vijeća
Izvješće o provedenim izborima...

Više...
 
Novi prostorni plan uređenja Općine Luka Ispis E-mail
Općina Luka donijela je Odluku o donošenju Izmjena i dopuna Odluke o donošenju Prostornog plana uređenja Općine Luka koja je objavljena u „Glasniku Zagrebačke županije“, broj 9/09 od 05. svibnja 2009. godine.

Kartu novodonesenog Prostornog plana uređenja Općine Luka možete pogledati ovdje >>

 
<< Početak < « 51 52 53 » > Kraj >>

Stranica 53 od 53

Translate

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1186700
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka