Vijesti


Euro izbori - Objava biračima Ispis E-mail

Read more

Predsjednica Republike Hrvatske je 25. ožujka 2019. godine donijela Odluku o raspisivanju izbora za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske („Narodne novine, broj 30/19), kojom je za dan održavanja izbora određena nedjelja, 26. svibnja 2019. godine...

Više...
 
ČESTITKA POVODOM DANA OPĆINE LUKA Ispis E-mail

danopcine

danopcine

Svim mještankama i mještanima Općine Luka upućujemo iskrene čestitke povodom 02. travnja – Dana Općine Luka sa željama za daljnjim napretkom i razvojem!


Načelnik Darko Kralj, dr.vet.med.
Zamjenica načelnika Valentina Postružin
Predsjednik Općinskog vijeća Željko Kostanjčar


 
BESPLATNO I VERIFICIRANO USAVRŠAVANJE ZA NEZAPOSLENE OSOBE Ispis E-mail

Read moreEDUKA – Centar lokalnog razvoja u sklopu projekta JobCollege Sava poziva sve nezaposlene žene s područja gradova Jastrebarskog, Samobora i Zaprešića te općina Brdovec, Dubravica, Klinča Sela, Luka, Marija Gorica, Pušća i Stupnik i ostalih područja Zagrebačke županije da sudjeluju na besplatnim poludnevnim edukacijama koje će se održati u razdoblju od ožujka do travnja 2019. u prostoru Udruženja obrtnika Jastrebarsko (Smičiklasova ulica 3)....

Više...
 
JAVNA RASPRAVA O PRIJEDLOGU II. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE Ispis E-mail

Read moreJavna rasprava o Prijedlogu VII. izmjena i dopuna Prostornog plana Zagrebačke županije traje od danas, 21. siječnja do utorka, 19. veljače 2019. godine.

Tijekom trajanja javne rasprave omogućen je javni uvid u Prijedlog VII. izmjena i dopuna Plana svakog radnog dana (osim subote i nedjelje) u vremenu od 9,00 do 15,00 sati u sjedištu Zagrebačke županije i u sjedištima gradova i općina Zagrebačke županije.

Javna izlaganja o Prijedlogu VII. izmjena i dopuna Plana održati će se prema sljedećem rasporedu: ...

Više...
 
Badnjak u Luki! Ispis E-mail

Read moreOpćina Luka poziva vas na tradicionalno druženje uz besplatne ribice i vino u ponedjeljak, 24. 12. 2018. u društvenom domu u Luki od 10,00 do 13,00 sati!

Dođite i zabavite se!!!

Načelnik Darko Kralj, dr.vet.med.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 54

Translate

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1200913
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka