OBAVIJEST O JEDNOKRATNOJ NOVČANOJ POMOĆI ZA NOVOROĐENO DIJETE Ispis E-mail

Obavještavamo sve mještane da Zagrebačka županija dodjeljuje jednokratnu novčanu pomoć za novorođeno dijete u 2018.godini.Visina jednokratne novčane pomoći iznosi 1.000,00 kuna.

Pravo na jednokratnu novčanu pomoć za novorođeno dijete može ostvariti jedan od roditelja samohrani roditelj/roditelj i z jednoroditeljske obitelji koji je državljanin Republike Hrvatske s prijavljenim prebivalištem na području Zagrebačke županije, jednu godinu.

Postupak za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za novorođeno dijete pokreće jedan od roditelja/samohrani roditelj/roditelj iz jednorodteljske obitelji s kojim novorođeno dijete živi u zajedničkom kućanstvu.

Zahtjev za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za novorođeno dijete u 2018. podnosi se u pisanom obliku Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Zagrebačke županije na propisanom obrascu, na adresu:

Zagrebačka županija
Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb
Ulica grada Vukovara 72/V
10000 Zagreb

Zahtjev se može predati i osobno (ili putem dostavljača) u Pisarnici Zagrebačke županije, Ulica grada Vukovara 72,Zagreb 6.kat.

Zahtjev se u pravilu podnosi u roku od 4 mjeseca od dana rođenja djeteta, a krajnji rok za dostavu Zahtjeva je 10.siječnja 2019.godine.

Uz Zahtjev je potrebno priložiti sljedeće dokumente u preslici:

· rodni list ili izvadak iz matice rođenih za novorođeno dijete
· prijavu prebivališta za novorođeno dijete
· osobnu iskaznicu podnositelja Zahtjeva
· uvjerenje o prebivalištu podnositelja Zakona
· presudu o razvodu braka ili drugi dokaz da drugi roditelj ne živi u zajedničkom kućanstvu ,u slučaju da je podnositelj Zahtjeva roditelj iz jednoroditeljske obitelji
· IBAN računa na koji će se jednokratna novčana pomoć isplatiti

Za sva pitanja stranke mogu kontaktirati brojeve:6009 -447,6009-485,6009-405,ili poslati pisani upit na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

bebaruka

 

Translate

Statistika posjeta

Posjete Sadržajima : 1228437
Impressum | Sva prava pridrzana © od 2004 , Općina Luka